Fællesskabet

Vores vision er, at mennesker skal bo lidt tættere og have masser af glæde af hinanden i hverdagen. Det hverdagssociale og spontane fællesskab. Samtidig er vi opsatte på at skabe fællesskaber med mennesker som mødes på tværs af livssituationer, alder og baggrund.

Kernen i vores by bofællesskaber og økolandsbyer er fællesspisningen fire dage om ugen baseret på økologiske råvarer. Vi tror på, at kernen i et stærkt fællesskab er mødet over maden. Og så gavner det miljø og økonomi at have fælles madlavning – og det letter bofællerne for en masse praktik i en ellers travl hverdag.

Vi sørger for mange forskellige boligstørrelser for at sikre plads til alle aldre og livssituationer. Det er super vigtigt for os at skabe bofællesskaber, hvor den private bolig er “optimeret” og kun indeholder de funktioner som man skal bruge til dagligt. Til gengæld deles bofællerne om en masse kvadratmetre i fælleshuset, hvor alle de ting som man ikke skal bruge i dagligdagen findes – kontor, gæsteværelse, gildesal.

Hvorfor flytte i bofællesskab?

Nørrebrohallen-Send-Flere-Krydderier Grønne Eng EcoVillage Aalborg bofællesskab Sundsholmerne Madworkshop klimavenlig grøn mad til fællesspisninger