Et bofællesskab for alle aldre

Vi er meget stolte af, at i Bofællesskabet Rullestenen i Roskilde er den yngste bofælle lige kommet til verden, mens den ældste Rullesten har 96 fuldstændigt fantastiske års erfaring. EcoVillage samler grupper, som har en bred aldersmæssig sammensætning fordi alle mennesker har en værdi og fordi hver tid bidrager med noget unikt. Bofællesskaberne bygger deres styrke på de mange forskellige ressourcer, som alle de mennesker, som bliver en del af fællesskaberne, kommer med. Når man bor sammen i et bofællesskab som Rullestenen, så giver 2+2 uden tvivl 5. 

Om ens engagement begrænser sig til at deltage i den økologiske fællesspisning mandag til torsdag, som man måske flekser lidt pga arbejde og sommerhus, og de to dages madlavning om måneden, eller om man kaster sig helhjertet ind i kampen for køkkenhaven eller oprydning og etablering af værkstedet, som savner lidt kærlighed p.t (alle er vist travlt optaget af at komme på plads hos sig selv p.t.) så er man hjerteligt velkommen. 

Sådan kommer du til at bo i Bofællesskabet Rullestenen.

1. Hvis man har en rimelig sikker idé om, at man har lyst til at blive en del af fællesskabet i Rullestenen i Roskilde, så er det første man gør at booke tid til en kaffesnak og fremvisning med en EcoVillage repræsentant.  

Book en tid til kaffe og rundvisning her eller skriv/ring for et andet tidspunkt: 

Søndag d. 10/12 kl. 11.00 – 12.00

Søndag d. 10/12 kl. 12.00 – 13.00

Søndag d. 10/12 kl. 13.00 – 14.00 

 

2. Fællesspisning. Hvis du/I bagefter er interesserede i at gå videre i forløbet er næste skridt at deltage i en fællesspisning sammen med bofællesskabet. 

Hvad hvis man bare er nysgerrig, må man så godt kigge forbi?

Selvfølgelig! Hvis man ikke er så langt i sine overvejelser, men blot har lyst til at kigge forbi og se stedet, så er man meget velkommen til at melde sig til et åbent hus arrangement, som ligger på søndage.

Næste gang søndag den 10/12 kl. 10.00-11.00

Tilmeld dig her

Økologisk fællesspisning

Bofællerne er flyttet ind og er i fuld gang med at gøre fællesskabet til deres.  Den 1. november gik den økologiske fællesspisning i gang.  Fællesspisningen finder sted mandag-torsdag hver uge. Man skal selv i køkkenet 2 dage om måneden. Resten af tiden, kan man med stor glæde og fornøjelse nyde frugten af de andre bofællers arbejdsindsats 🙂 Kan man ikke deltage én eller flere dage i en uge, kan man ugen før framelde sig. Man kan også tage maden med hjem, hvis man har én der kommer sent hjem, man er syge, eller bare trænger til at trække stikket en dag. De der har meldt sig som chefkokke planlægger ugens aftensmad og køber ind, men det er en grundregel, at maden skal være økologisk og at alle kan spise sig mætte og tilfredse, uanset om de spiser vegansk, vegetarisk, spiser kød, har allergier m.v.

byggeri og bæredygtighed

Tegnestuen C.F.Møller har tegnet det hyggelige og miljørigtige byggeri. MT Højgaard og EcoVillage er bygherrer. Boligerne er rækkehuse og små og mindre et-plans boliger i stueplan. Alle boliger har egen terrasse, tagterrasse og/eller altan. De anvendte materialer i byggeriet er velafprøvede, bæredygtige og lokalt producerede. Byggeriet er modulopbygget træbyggeri, og produceret i Danmark.

Byggeriet er et svanemærket lavenergi 2020 træbyggeri med papiruldsisolering. Boligerne er ejerboliger og med priser fra kr. 1.899.000-4.399.000 kr. 

 

IMG_1344

Spørgsmål til bofællesskabet?

Ring på tlf. 30 28 14 99, skriv til os på info@eco-village.dk eller udfyld formularen herunder