Skråningen, Lejre

I Lejre opføres bofællesskabet Skråningen. Bofællesskabet kommer til at bestå af 44 boliger i varierende størrelser, samt fælleshus på 600 m2 + 100 m2 poolhus

Bofællesskabet er forventet opført efterår 2018.

Grundstykket, hvor bofællesskabet opføres, er en del af en større udstykning fra Valdemarsgaard og placering kan ses i følgende: Skråningen placering

Arkitektfirmaet Vandkunsten, der har solid erfaring med at bygge bofællesskaber, har tegnet byggeriet. De anvendte materialer til byggeriet, vil være velafprøvede, bæredygtige og lokalt producerede. Byggeriet er modulopbygget og produceret i Danmark.

Boligplan

Se oversigt over boligerne her.

Galleri

36 m2-1.098.000 kr.
Fællesandel: Inkluderet i prisen

Stue/køkken, smartseng, badeværelse. bolig i et plan, med have og terrasse.

Forespørg på bolig

52 m2-1.473.000 kr
Fællesandel: Inkluderet i prisen

Stue/køkken, op til 2 værelser, badeværelse. bolig i et plan, med have og terrasse.

Forespørg på bolig

70 m2-1.920.000 kr.
Fællesandel: Inkluderet i prisen

Stue/køkken, to værelser, badeværelse, bolig i to plan, med have og terrasse.

Forespørg på bolig

80 m2-2.132.000 kr.
Fællesandel: Inkluderet i prisen

Forespørg på bolig

90 m2-2.450.000 kr.
Fællesandel: Inkluderet i prisen

Forespørg på bolig

105 m2-2.720.000 kr.
Fællesandel: Inkluderet i prisen

Forespørg på bolig

125 m2-3.190.000 kr
Fællesandel: Inkluderet i prisen

Forespørg på bolig


Fællesandel:

Forespørg på bolig

Opskrivning og spørgsmål

Lyder fællesspisning, hjemmedyrkede grøntsager og delebil som noget for dig? Så skriv dig op for at blive en del af ét af vores projekter her. Du kan også skrive til os med spørgsmål.

Telefonisk kontakt

Tlf. 30 28 14 99

Man-tors: 09.00-16.00
Fredag: 09.00-15.00
Lør og søn: Lukket

Vision

Deleøkonomi, fællesskab og miljøbevidsthed er værdier, der er stærke hos nutidens storbyboere. Samtidig er der et bredt ønske om at have en større grad af fleksibilitet og frihed til at prioritere tid med familien, videreuddannelse, karriereomlægning og ferie, hvilket vanskeliggøres af, at husejere i dag ofte har en økonomi, der er bundet op på det økonomiske behov for to fuldtidsstillinger.

Den måde vi har bygget huse på i Danmark igennem mange årtier, er målrettet nogle behov, der er under hastig forandring. Boligerne er kendetegnet ved at være unødvendigt rummelige. De har meget store værelser, store stuer, gæsteværelser og kontorer, som ikke bruges dagligt.

Det er dyrt i vedligeholdelse og opvarmning, og uhensigtsmæssigt i en miljømæssig forstand. Boligerne inviterer ikke til fællesskab på grund af hæk, hegn, asfalterede veje og carporte/garager. Beboerne har deres egne redskaber, deres egen husholdning, og ofte to biler.

Samfundsmæssigt er det suboptimalt af mange årsager. Det manglende fællesskab, fordi det er godt for mennesker at være sammen og godt at hjælpe hinanden, og særligt godt for børnene at have “mange forældre”. De individuelle husholdninger skaber også en merudgift, samt et større spild, der påvirker miljøet negativt. Endelig tages der ikke hensyn til, at en stor del af den danske befolkning ikke længere lever i den traditionelle kernefamilie, med to voksne og to børn.

Der er flere ældre, enlige med børn, enlige, familier med sammenbragte børn, og mennesker, der slet ikke etablerer sig med en familie. I forhold til de boliger, der er til rådighed, og i forhold til de boliger, der fortsat bygges i stor stil, er det et problem, at så mange mennesker ikke kan finde en bolig, der dækker disse forandrede behov.

Vis hele teksten

Mange faciliteter i fælleshuset.

Der tilstræbes overalt bæredygtige materialer.

Vi sammensætter bofællesskaber, så alle aldersgrupper er repræsenteret.