Skråningen II, Lejre

I Lejre opføres bofællesskabet Skråningen II. Bofællesskabet kommer til at bestå af ca. 40 boliger i varierende størrelser, samt fælleshus på 500 m2

Bofællesskabet er forventet opført sommer 2019.

Arkitektfirmaet Vandkunsten, der har solid erfaring med at bygge bofællesskaber, har tegnet byggeriet. De anvendte materialer til byggeriet, vil være velafprøvede, bæredygtige og lokalt producerede. Byggeriet er modulopbygget og produceret i Danmark.

Skråningen II etableres lige ovenfor Skråningen I. (Se placering) De 2 bofællesskaber vil have separate ejerforeninger, dog er håbet dog at de kan drage nytte af hverandre.

 

125 m2 - 3.190.000 kr.
Fællesandel: Inkluderet i prisen

Stue/køkken, 2 badeværelser. Med mulighed for op til 9 værelser. Bolig i 2 plan. Egen terrasse og have.

Forespørg på bolig

105 m2 - 2.720.000 kr.
Fællesandel: Inkluderet i prisen

Stue/køkken, 1 badeværelse (ekstra badeværelse kan tilvælges). Med mulighed for op til 7 værelser. Bolig i 2 plan. Egen terrasse og have.

Forespørg på bolig

90 m2 - 2.367.000 kr.
Fællesandel: Inkluderet i prisen

Stue/køkken, 1 badeværelse (ekstra badeværelse kan tilvælges). Med mulighed for op til 5 værelser. Bolig i 2 plan. Egen terrasse og have.

Forespørg på bolig

80 m2 - 2.132.000 kr
Fællesandel: Inkluderet i prisen

Stue/køkken, 1 badeværelse (ekstra badeværelse kan tilvælges). Med mulighed for op til 4 værelser. Bolig i 2 plan. Egen terrasse og have.

Forespørg på bolig

70 m2 - 1.970.000 kr
Fællesandel: Inkluderet i prisen

Stue/køkken, 1 badeværelse (ekstra badeværelse kan tilvælges). Med mulighed for op til 3 værelser. Bolig i 2 plan. Egen terrasse og have.

Forespørg på bolig

52 m2 - 1.473.000 kr.
Fællesandel: Inkluderet i prisen

Stue/køkken, 1 badeværelse. Med mulighed for op til 2 værelser. Bolig i 1 plan. Egen terrasse og have.

Forespørg på bolig

36 m2 - 1.098.000 kr
Fællesandel: Inkluderet i prisen

Stue/køkken, 1 badeværelse, 1- værelse. Bolig i 1 plan. Egen terrasse og have.

Forespørg på bolig

Opskrivning og spørgsmål

Lyder fællesspisning, hjemmedyrkede grøntsager og delebil som noget for dig? Så skriv dig op for at blive en del af ét af vores projekter her. Du kan også skrive til os med spørgsmål.

Telefonisk kontakt

Tlf. 30 28 14 99

Man-tors: 09.00-16.00
Fredag: 09.00-15.00
Lør og søn: Lukket

Vision

Deleøkonomi, fællesskab og miljøbevidsthed er værdier, der er stærke hos nutidens storbyboere. Samtidig er der et bredt ønske om at have en større grad af fleksibilitet og frihed til at prioritere tid med familien, videreuddannelse, karriereomlægning og ferie, hvilket vanskeliggøres af, at husejere i dag ofte har en økonomi, der er bundet op på det økonomiske behov for to fuldtidsstillinger.

Den måde vi har bygget huse på i Danmark igennem mange årtier, er målrettet nogle behov, der er under hastig forandring. Boligerne er kendetegnet ved at være unødvendigt rummelige. De har meget store værelser, store stuer, gæsteværelser og kontorer, som ikke bruges dagligt.

Det er dyrt i vedligeholdelse og opvarmning, og uhensigtsmæssigt i en miljømæssig forstand. Boligerne inviterer ikke til fællesskab på grund af hæk, hegn, asfalterede veje og carporte/garager. Beboerne har deres egne redskaber, deres egen husholdning, og ofte to biler.

Samfundsmæssigt er det suboptimalt af mange årsager. Det manglende fællesskab, fordi det er godt for mennesker at være sammen og godt at hjælpe hinanden, og særligt godt for børnene at have “mange forældre”. De individuelle husholdninger skaber også en merudgift, samt et større spild, der påvirker miljøet negativt. Endelig tages der ikke hensyn til, at en stor del af den danske befolkning ikke længere lever i den traditionelle kernefamilie, med to voksne og to børn.

Der er flere ældre, enlige med børn, enlige, familier med sammenbragte børn, og mennesker, der slet ikke etablerer sig med en familie. I forhold til de boliger, der er til rådighed, og i forhold til de boliger, der fortsat bygges i stor stil, er det et problem, at så mange mennesker ikke kan finde en bolig, der dækker disse forandrede behov.

Vis hele teksten

Mange faciliteter i fælleshuset.

Der tilstræbes overalt bæredygtige materialer

Vi sammensætter bofællesskaber, så alle aldersgrupper er repræsenteret.