Bofællesskab i Ørestad SYD

Nysgerrig?

Hør mere om projektet.

Projekt overblik

FÆLLESSKABET​

Fællesskabet er et positivt tilvalg i hverdagen i Grønne Eng, men samtidig er der plads til, at man fortsat kan prioritere familie og andre venner og sig selv, ikke mindst. Fællesspisningen er det eneste der er defineret på forhånd, resten skal bofællerne selv være med til at skabe, et arbejde der er i fuld gang 🙂

Table,With,Food,,Top,View
Spisesal

Byggeriet

Bofællesskabet Grønne Eng kommer til at ligge omkring en fælles gård. Bofællesskabet får en kæmpe tagterrasse vendt ud mod Fælleden med et stort drivhus og højbede til dyrkning af grøntsager og krydderurter. Mod syd kommer en mindre tagterrasse mere.

Herudover grønne tage og solceller. Fælleden er til leg og motion, da bofællesskabet ligger i første parket og har to spisesale med store døre lige ud til de grønne arealer.

Spørgsmål om bofællesskabet

Du er velkommen til at ringe på telefon med spørgsmål til proces, køb, fællesskab, bolig eller noget helt femte: + 45 30281499

Tagterrassen

Vil du høre mere?

Kontakt os for at høre mere om bofællesskabet.

Vision

Deleøkonomi, fællesskab og miljøbevidsthed er værdier, der er stærke hos nutidens storbyboere.

Samtidig er der et bredt ønske om at have en større grad af fleksibilitet og frihed til at prioritere tid med familien, videreuddannelse, karriereomlægning og ferie, hvilket vanskeliggøres af, at husejere i dag ofte har en økonomi, der er bundet op på det økonomiske behov for to fuldtidsstillinger.

Family,Picking,Vegetable,From,Backyard,Garden

Miljørigtigt

bofællesskab i

København

slider-1

Svanemærkede

materialer, solceller og DGNB Guld certificering

Liv og glade dage

Funktionelle

boliger, fællesskab og fælles faciliteter

FORELØBIG_ VIS 01_til kommentering 2
bofællesskab på Sjælland