Grønne eng, københavn - Een ledig bolig.

FÆLLESSKABET

Mange mennesker ønsker et hverdagsfællesskab – I Grønne Eng får du muligheden for at mødes spontant med naboen i dagligdagen. Børnene trives med det – og så er det er praktisk ovenikøbet! Eksempelvis, at man ikke selv skal stå med madlavningen hver dag eller, at en af de andre kan kigge efter dit barn mens du handler eller går i biffen. I Grønne Eng vil der være sund økologisk fællesspisning mandag til torsdag, hver uge.

Fællesskabet er i fokus, men “forskelligskabet” er lige så vigtigt. Vi vil også meget gerne have, at man fortsat kan prioritere familie og andre venner og sig selv ikke mindst. Så vi har sørget for, at der er et privat udeareal til alle blandt andet og derfor er der ikke fællesspisning i weekenden, udover hvad I selv får lyst til at arrangere selvfølgelig. Derudover er der i arkitekturen tænkt over, at man skal kunne være privat i sin bolig.

Bofællesskab med fællesspisning på Amager
Skærmbillede 2020-12-14 kl. 10.44.34

Byggeriet

Bofællesskabet Grønne Eng kommer til at ligge omkring en fælles gård. Bofællesskabet får en kæmpe tagterrasse vendt ud mod Fælleden med et stort drivhus og højbede til dyrkning af grøntsager og krydderurter. Mod syd kommer en mindre tagterrasse mere.

Herudover grønne tage og solceller. Fælleden er til leg og motion, da bofællesskabet ligger i første parket og har to spisesale med store døre lige ud til de grønne arealer.

Bliv en del af Grønne Eng Fællesskabet

Hvordan bliver man så en del af Grønne Eng? Det første man gør er at reservere een af de sidste to boliger. Det gør man ved at følge linket nedenfor og finder den af de to boliger man har interesse i. Når man har trykket reservér, så kontakter Rasmus dig/jer telefonisk for at klæde dig/jer på til næste skridt i processen. Der indflytning i bofællesskabet 15. april 2023 og det man skal lige nu er at få en bankgaranti fra en bank og derudover skal man ikke gøre mere før indflytning udover at nyde det fællesskab man er blevet en del af. Søndag den 22. maj fra kl. 12.30-14.00 er der mulighed for at møde nogle af bofællerne til den frokost vi har planlagt ved grunden. EcoVillage sørger for frokost, du/I skal blot sende en mail om deltagelse til  info@eco-village.dk eller ring eller sms til tlf: +45 30281499.

Bolig 14 eller 24 kan reserveres her.

Family,Picking,Vegetable,From,Backyard,Garden

Bolig 24

Bolig 24 vender ud mod Kalvebod Fælled. Boligen er 50 m2 + Fælleshus andel. Der er mulighed for at etablere et lille kammer i boligen med plads til en dobbeltseng og derudover mulighed for spiseplads i forbindelse med køkkenet, og et sofa hjørne. Boligen har en karnap altan som indrammer udsigten ud over Kalvebod Fælled.

Boligens pris er Kr. 2.898.000,- og ejerafgiften kr. 2.219,- Årlige varmeudgifter er anslået til 1845 kr.

Deltagelse i økologisk fællesspisning mandag til torsdag er sat til maks. 46 kr. pr. gang og 30 kr. for børn under 12 år, men over 2 år.

Vil du høre mere?

Ring på tlf. 30 28 14 99 eller udfyld formularen herunder

Miljørigtigt

bofællesskab i

København

slider-1

Svanemærkede

materialer, solceller og DGNB Guld certificering

Liv og glade dage

Funktionelle

boliger, fællesskab og fælles faciliteter

FORELØBIG_ VIS 01_til kommentering 2