Om os

EcoVillage er en idealistisk virksomhed, der opfører bæredygtige bofællesskaber i hele det danske land. Alle bofællesskaberne bygges efter samme koncept:

  • Fællesspisning er kernen i sammenholdet
  • Delebiler sikrer en mere grøn kørsel
  • Små boliger og et stort fælleshus giver bedre personlig økonomi, et bedre CO2-aftryk og en mere social levefom
  • Vi påvirker byggebranchen med ønsker om miljømærkede boliger, regnvandsgenanvendelse, solceller og ordentlige materialer
  • Fællesarealer giver plads til havehold

Det er det, vi tilsammen kalder bæredygtighed – socialt, økonomisk og miljømæssigt. Læs mere om vores vision og koncept her.

De enkelte bofællesskaber har forskellige udtryk og størrelser, som passer til de omgivelser, de bygges i, men konceptet går igen. EcoVillage samarbejder med dygtige fagfolk, der har ekspertisen inden for arkitektur, byggekunst, foreningsjura, bæredygtige materialer og ingeniørarbejde. Sammen udfører vi det store arbejde fra idé til byggeri, fordi så mange mennesker gerne vil bo i bofællesskab, men få har tid og overskud til processen.

Samtidig står vi for at samle bofællerne og støtte dem i et blive et stærkt fællesskab til den dag, de flytter ind.

EcoVillage blev stiftet af søskendeparret Rikke Amalie Søndler og Rasmus Larsen i 2017 og blev skabt ud fra en personlig drøm om at leve anderledes og sætte et bedre aftryk på kloden. Herudover tæller EcoVillage bestyrelsesformand Rasmus Storgaard og kommunikations- og fællesskabsansvarlig Marie Lundgaard Viuff.

Persondata

Læs om vores persondatapolitik her.