Om EcoVillage

EcoVillage er stiftet og ejet af tre iværksættere, der er gået sammen om at skabe alternative “boligrammer” til danskerne. Den danske befolkning er ikke længere sammensat som for 50 år siden. Der er mange som vælger, ikke at stifte familie, mange som lever længe, er friske og aktive, mange som har store sammenbragte familier. 38 familieformer har Danmarks Statistik oplistet. Vi har brug for at bo på mange forskellige måder. Først og fremmest, i vores optik, med mulighed for masser af hverdagsfællesskab og en hverdag med større miljøhensyn.

Idéen til EcoVillage kom af, at den ene initiativtager selv ønskede at bo i et bofællesskab samt, at der var lange ventelister overalt. Derfor gik vi i gang med at etablere et bofællesskab selv, og kom hurtigt til den erkendelse, at der var, og fortsat er, stor efterspørgsel på denne boligform, men et alt for lille udbud.

Årsagen til det lille udbud har været den komplicerede tilblivelsesproces, hvor der er en meget stor risiko for, at bofællesskabet ikke realiseres. Det er en lang og snørklet proces fra tanke til færdigt byggeri. Qua vores udgangspunkt, er vores overordnede mål at sikre, at alle der har lyst til at bo på denne måde i Danmark, skal have en mulighed for det, uden udsigt til lange ventelister.

Persondata

Læs om vores persondatapolitik her.