OM ECOVILLAGE

Vi er tre dedikerede partnere i EcoVillage ApS, der samarbejder med en lang række virksomheder om at etablere økolandsbyer og urbane øko-bofællesskaber i hele Danmark. EcoVillage ApS har eksisteret siden 2016. Vi finder i al sin enkelthed grunde, finansiering, laver lokalplaner sammen med kommunerne, finder arkitekter, der vil tegne, byggefolk der vil bygge og bofæller der vil bo 🙂

Her i 2023 fejrer vi, at vi har sat fire økolandsbyer/urbane øko-landsbyer i verden med samlet 221 boliger og samlet 2885 m2 fælles kvadratmetre, siden udgangen af 2016. 

De to økolandsbyer Skråningen 1 og Skråningen 2 i Lejre, samt de urbane øko-bofællesskaber Grønne Eng i København og Rullestenen i Roskilde. 

2885 m2 delekvadratmetre – det er da noget 🙂 Der findes ikke mange bofællesskaber, der har så meget areal til fælles som i EcoVillage økolandsbyerne og bofællesskaberne.

P.T. arbejder vi på at samle bofællesskabsgruppen i Roskilde og på at få klargjort materialet til øko-bofællesskabet i Måløv.

Du er velkommen til at skrive til os på info@eco-village.dk hvis du har kendskab til, eller har en grund eller eksisterende byggeri til omdannelse til en af vores økolandsbyer. Vi er både interesserede i urbane og landligt beliggende grunde/byggeretter. 

Omtale:

Flytter ind i bofællesskab: Vi har fællesspisning…

Politiken om Grønne Eng…

Selvfølgelig skal Musicon have et økologisk bofællesskab.

160 beboere er flyttet ind i bofællesskab

Første spadestik til Rullestenen i Roskilde

Landets første koncept øko-by færdig

Små boliger kan hjælpe grøn omstilling på vej

Forhindrer byerne os i at leve bæredygtigt

Bæredygtigt bofællesskab i Ørestad Syd vil have færre parkeringspladser

Nybyggeri i Ørestad: Nej tak til p-pladser

Første spadestik til Skråningen

Bæredygtigt bofællesskab på vej til Lejre

Udflytterdrømme

Hammerslag

Persondata

Læs om vores persondatapolitik her.