På Vestamager i Grønne Eng, har du rig mulighed for at blive indehaver af præcis det, du ønsker.

I bofællesskabet er der 75 boliger og 1000 m2 fællesarealer. I Grønne Eng findes 41 andelsboliger og 34 ejerboliger. Boligerne strækker sig over en størrelse på alt fra 52 m2 til 151 m2 (eksl. fællesarealer), så der er rig mulighed for at finde den helt rette plads til dig og dine behov i et bofællesskab.

Netop det at have mange boligstørrelser og muligheder giver mulighed for diversitet i bofællesskabet.

Vi ønsker nemlig at favne alle aldersgrupper, livssituationer og familietyper og skabe en bred gruppe. Alle er velkomne, både i København og på resten af Sjælland.

Du kan allerede nu se nærmere på de ledige boliger, der er på nuværende tidspunkt og se om det er noget for dig.

Du er også altid velkommen til at komme forbi og se vores bofællesskab og mærke efter om det er det helt rette sted for dig. Vi har allerede adskillige økolandsbyer på hele Sjælland og i København, samtidig med at der også er flere på vej.

bofællesskab København
bofællesskab på Sjælland

Mere end bare et bofællesskab på Sjælland eller i København

Økologi, bæredygtighed og fællesskab er indbegrebet af vores kernevision, og vi ser alle tre gå hånd i hånd på fineste vis i vores økolandsbyer i København og på resten af Sjælland.

I vores bofællesskab i København har vi sørget for at bevare den private bolig, men blot pladsoptimeret, så du ikke betaler for værelser, der sjældent bruges.

Gæsteværelser, og kontor ligger som eksempel til fri afbenyttelse i fælleshuset. Herudover har vi lagt stor vægt på bæredygtigheden i byggeriet.

Vi gør blandt andet brug af regnvandsgenanvendelse, solceller, fællesvaskeri, svanemærkede materialer og certificeret byggeri og sikrer os derfor, at du får en bæredygtig boligløsning.

Økologisk fællesspisning

I vores bofællesskab i København i Grønne Eng lægges der, ligesom alle andre bofællesskaber på Sjælland, stor vægt på den fællesspisning som binder hele landsbyen sammen og er essensen af et bofællesskab.

Den økologiske fællesspisning, som foregår mandag til torsdag hver uge, er bofællesskabets samlingspunkt, hvor hygge og samvær altid er i højsædet.

På menuen kan der være alt fra hjemmedyrkede grøntsager fra drivhus og højbede fra bofællesskabets have i København, men også alt anden form for økologi, som du ønsker at præsentere de andre beboer for.

Hvad er din hofret – og kan den laves til hele landsbyen?

bofællesskab med fællesspisning på Sjælland
bofællesskab København med fællesspisning

Vil du høre mere?

Kontakt os for at høre mere om hvad vi netop kan tilbyde.

Fællesspisningen alle steder på Sjælland tager, ligesom vores byggerier og materialer, hensyn til miljøet og klimaet, og vi ønsker derfor at sund og bæredygtig mad er i højsædet alle ugens dage med udgangspunkt i veganske retter, med tilvalg af animalske produkter og fisk, kød og æg.

Det giver også alle mulighed for at være med på lige fod.

Vi håber at du sammen med resten af økolandsbyen og dit bofællesskab i København eller på Sjælland vil stræbe efter at mindske madspild, hvilket allerede gøres ved at have større fællesspisninger.

Det, at undgå madspild, er ét ud af mange kneb, du kan gøre for at afhjælpe miljøbelastningen.

Hvis alt dette bæredygtige landidyl i København eller på Sjælland lyder som noget for dig, så tøv ikke med at tage kontakt og hør en masse mere om projekterne og mulighederne for et bofællesskab.

bofællesskab i København

Miljørigtigt

bofællesskab i

København

slider-1

Svanemærkede

materialer, solceller og DGNB Guld certificering

Liv og glade dage

Funktionelle

boliger, fællesskab og fælles faciliteter

FORELØBIG_ VIS 01_til kommentering 2